Privacywetgeving volgens het AVG-wet

 

 Chantella Exclusive, gevestigd aan Wingerd 112, 2906TL Capelle aan den IJssel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Inhoud

  1. Contactgegevens
  2. Persoonsgegevens die wij verwerken
  3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
  4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
  5. Geautomatiseerde besluitvorming
  6. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
  7. Delen van persoonsgegevens met derden
  8. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
  9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

1. Contactgegevens

Chantal Luciano

https://www.chantella-exclusive.nl

Wingerd 112

2906TL

Capelle aan den IJssel

info@chantella-exclusive.com

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Chantella Exclusive verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer

 

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Chantella Exclusive verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@chantella-exclusive.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Chantella Exclusive verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Chantella Exclusive analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Chantella Exclusive verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

5. Geautomatiseerde besluitvorming

Chantella Exclusive neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Chantella Exclusive) tussen zit.

Chantella Exclusive gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Naam systeem

Wat is het?

Wat gebeurt er?

Belangen en verwachte gevolgen

 

MijnWebwinkel

 

MijnWebwinkel is het websiteplatform van Chantella Exclusive en handelt als de hoofdbasis van alle geautomatiseerde systemen. Chantella Exclusive heeft hiervoor alle opgenoemde systemen gekoppeld aan het MijnWebwinkel platform zodat de verwerking van persoonsgegevens soepeler verloopt

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw geplaatste order sneller verwerkt wordt en dat je op een efficiënte manier je product toegestuurd krijgt. Een kopie van de verwerkingsovereenkomst is (indienst gewenst) inzichtelijk.

 

 

Mollie

Mollie B.V. is een betalingsplatform voor betalingen vanuit de website van Chantella Exclusive. Denk hierbij aan iDeal, Creditcard, Bancontact..

Als jij een order hebt geplaatst en je wilt betalen, mag je kiezen tussen bepaalde betalingsmogelijkheden. Mollie laat je dan een venster zien zoals je gewend bent om te kunnen betalen met bijvoorbeeld iDeal. Wanneer de betaling is voltooid, krijg je hiervan een notificatie van het MijnWebwinkel platform(Chantella Exclusive). Binnen enkele seconden worden deze gegevens verwerkt als betaald en kan de verwerking van de geplaatste order beginnen.  

Mollie en alle aangesloten transactiebedrijven zijn beveiligd en dat is duidelijk geworden in hun privacywetgeving. Hiervoor moeten wij je doorsturen naar www.mollie.com

Deze koppeling maakt gebruik van een beveilgde link en hierdoor zullen jouw gegevens niet buiten deze beveiligde link komen.

Feedback Company

Feedback Company is een review platform die klanten hun reviews laat zien op de website van Chantella Exclusive en de website van de Feedback Company. Tevens beschermen ze je aankoop.

Als jij een order hebt geplaatst krijg je 7 dagen na aankoop een email met een link naar de reviewpagina. Op jouw keuze mag je een review plaatsen voor volgende bezoekers/klanten. Chantella Exclusive laat deze via een widget in de footer zien aan andere klanten.

Op jouw keuze laat jij je gegevens achter. Als jij je gegevens invult, geef je toestemming dat Chantella Exclusive deze reviews laat zien op de website. Dit doen wij om te zorgen dat bezoekers en klanten voldoende inzicht hebben over het handelen van onze klanten. Dit mag gezien worden als een opmerking, aanvulling of klacht. Je mag kiezen op de website dat je deze review achterlaat als anoniem. Chantella Exclusive heeft hier geen inspraak in.

PayPal

PayPal is een online bankrekening die je kan openen om o.a. buitenlandse betalingen te doen.

 

PayPal bied je de optie om met je online bankrekening(die gelinkt is met je eigen bankrekening) te je aankoop te betalen. Hierbij neemt onze platform jouw gegevens over voor de verwerking van je order.

PayPal biedt jouw deze betaalmethode in een beveiligde link net als Mollie. Als dit geen beveiligde link is, annuleer je aankoop direct en neem gelijk contact met ons of PayPal op. Jouw gegevens zijn veilig in deze betaallink en het zal nooit buiten de link terechtkomen.

 

 

 

 

Facebook

Facebook is een online social media website wat jou vele opties bied om verbonden te zijn met cyberspace en iedereen met een profiel en/of pagina.

Chantella Exclusive een bedrijfspagina op Facebook voor commerciële doeleinden. Deze bedrijfspagina worden beheerd door: Chantal Luciano. De gegevens die er worden gebruikt zijn jouw opgegeven gegevens vanuit jezelf of met toestemming van je Facebook profiel.

Chantella Exclusive gebruikt voor bijvoorbeeld winacties gegevens om met je in contact te komen zodra je hebt gewonnen. Dit gebeurt alleen met jouw toestemming. Voor elke winactie worden er voorwaarden gemaakt. Jij dient deze te accepteren voor jouw veiligheid als je mee wilt doen. Posts die gemaakt worden op Facebook, zijn door Chantal Luciano geplaatst. Los van andere volgers heeft niemand toegang tot jouw gegevens als je toestemming geeft dat wij ze mogen gebruiken. Berichten direct gestuurd naar Chantella Exclusive worden na 3 maanden verwijdert en er wordt altijd back-ups gemaakt van de gesprekken mocht er een geschil ontstaan.

Instagram

Instagram is een social media website die voornamelijk foto’s en video’s gebruikt om te laten zien aan volgers en/of de rest van de wereld door middel van profielen. Instagram is een onderdeel van Facebook en is ook gelinkt voor posts aan Facebook.

Instagram wordt net zoals Facebook gebruikt voor commerciële doeleinden. Dit doen wij doormiddel van advertenties en posts. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij Facebook m.b.t. profielen.

Wat voor Facebook geldt, geldt ook voor Instagram. In dit geval heeft alleen Chantal Luciano toegang tot het account van Chantella Exclusive

 

 

 

 

Youtube

Youtube is een social media platform waar je doormiddel van video’s posts kan maken.

Chantella Exclusive gebruikt Youtube ook voor commerciële doeleinden. Dit doen we in vorm van video’s. Chantella Exclusive gebruikt in deze video’s geen gegevens van andere en ook niet in de beschrijvingen. Dit gebruiken wij alleen om reclame te maken.

Als jij via Youtube jouw gegevens doorstuurt, verwijderen wij gelijk jouw bericht zodat jouw gegevens veilig zijn. Chantella Exclusive zal nooit jouw verstuurde gegevens via deze weg gebruiken. Ook niet als je zegt dat het mag. Dit doen wij omdat wij het geen goede weg vinden om ons direct te berichten. Dit kan wel via de bekende wegen. Je kan wel reageren op de gemaakte posts.

 

6. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Chantella Exclusive bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Contactgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Zodat wij gelijk jouw gegevens kunnen vinden mocht je bijvoorbeeld willen retourneren.
  • Adres > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Dezelfde reden die wordt gegeven voor de bovengenoemde categorieën.
  • Betaalgegevens > Bewaartermijn: 60 dagen tot 7 jaar > Reden: Voor de betalingsverkeer en retourzendingen.

Deze gegevens worden ook zo lang bewaard vanwege Belastingdienst.

 

7. Delen van persoonsgegevens met derden

Chantella Exclusive deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Chantella Exclusive blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Chantella Exclusive jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Categorie

Naam

Doel

Welke gegevens?

  • Persoonsgegevens
  • Contactgegevens
  • Adres
  • betaalgegevens

MijnWebwinkel

Verwerking van orders

Naam, email, telefoonnummer, straat, postcode, huisnummer, plaats, land, IBAN nummer

  • betaalgegevens
  • persoonsgegevens
  • adres

Mollie

Verwerking van betaling

IBAN nummer, bic nummer, naam, adres, betaald bedrag

  • contactgegevens

Feedback Company

Op toestemming verwerking van reviews

Naam, email

  • adresgegevens
  • contactgegevens

Post.nl

Verwerking van aankoop doormiddel van verzending

Naam, adres, postcode, huisnummer, plaats, land

  • betaalgegevens
  • persoonsgegevens
  • adres

PayPal

Verwerking van betaling

Naam, PayPal rekeningnummer, betaald bedrag

 

8. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Chantella Exclusive gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Chantella Exclusive gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Chantella Exclusive en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@chantella-exclusive.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Chantella Exclusive wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Chantella Exclusive neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@chantella-exclusive.com

© 2016 - 2019 Chantella Exclusive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.